vineri, august 24, 2007

Windows Mobile 6 pe SPV C600

Cum să-ţi instalezi WM6 pe telefonul tău SPV C600. Cred că de abia aştepţi! :)

Paşi de instalare:
http://karhoe.byethost33.com/index.php?option=com_content&task=view&id=21


Discuţii pe această temă:
http://www.mobilewave.ro/forum/viewtopic.php?topic=2402&page=1

Succes!
Se merită!

8 comentarii:

Alexander Minza spunea...

Gabi, bun venit in lumea WM6 :)
In general recomand pentru entuziasti http://forum.xda-developers.com iar pentru fericitii posesori de Pocket PC - http://wmblack.info ;)

T-Jay spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
T-Jay spunea...

Link-ul cu pasii de instalare a expirat. As fi recunoscator daca s-ar face un update. Vreau sa-mi pun si eu WM6 pe SPV C600. E complicat? Riscant? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Gabriel Enea spunea...

Salut,

Nu e foarte complicat,dar trebuie sa citesti cu atentie pasii,exista un risc sa nu mai functioneze dupa upgrade, dar de cate ori am facut upgrade n-am avut probleme.

E important sa citesti cu atentie parerile celor care au instalat o anumita versiune..sunt mai multe versiuni, le gasesti aici: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=285 cu tot cu pasi de instalare.

T-Jay spunea...

Multumesc! Sper sa ma descurc.

T-Jay spunea...

Am inceput sa fac update urmarind pasii astia: http://karhoe.net/guide-upgrading-htc-tornado-to-windows-mobile-6#step1 . A mers perfect pana la pasul 11. Dupa ce formateaza sistemul, si isi da reboot, nu se mai sincronizeaza cu PC-ul. Si deci, nu mai pot instala ROM-ul nou. Ce ar trebui sa fac?

Gabriel Enea spunea...

E greu sa-ti spun solutia finala, dar din moment ce e in bootloader, il conectezi pe USB la calculator si rulezi aplicatia ROMUpgradeUtility.

Asa se intelege din pasii respectivi..

Ai reusit?

T-Jay spunea...

Am reusit pana la urma. L-am deconectat de la PC, i-am dat restart, si am instalat ROM-ul. Ciudat ce s-a intamplat prima oara, dar ma bucur ca a functionat pana la urma :) Merge bine. Multumesc!