vineri, martie 28, 2008

XPERIA X1 va fi lansat in Romania

Am fost surprins să văd că Sony Ericsson a lansat deja site-ul de prezentare pentru super telefonul XPERIA X1 în România, ceea ce înseamnă că îl vom avea în ţară curând.Pentru cei care nu au auzit de acest telefon, cred că reprezintă cea mai bună concurenţă pentru iPhone, iar dacă nu credeţi, siteurile de prezentare (sunt două) spun destule încât să vă convingă sa-l achiziţionaţi: siteul dedicat
şi siteul Sony Ericsson în RO.

Telefonul vine cu Windows Mobile 6.1, ecran 3", 400MB memorie internă, WiFi, GPS, Touchscreen, 3G, tastatură QWERTY şi multe altele. Acum 2 zile mă gândeam la HTC Touch Cruise dar cred că aştept până le compar mai bine, inclusiv preţul.

Pentru împătimiţii de iPhone, am văzut azi spre vânzare în Carrefour, versiunea cu 8GB la ~2300RON. Cam mult pentru un telefon, dacă compar cu un TV LCD Samsung de 82". :)


Bookmark This

4 comentarii:

Liviu Andrei spunea...

Eu am un K800i si de-abia astept sa il scimb pe Xperia X1 ;)

Anonim spunea...

sa fim seriosi, nu prea avem cum sa comparam Xperia cu iPhone-ul, singurul lucru cu care "sta in fata" iPhone-ul este interfata si...cam atat, pe cand Xperia cam tot ce ii trebuie unui telefon cu pretentii in 2008: Wi-Fi, GPS etc.
oricum...sper ca aparitia pe piata din Romania sa se faca cat de curand.

Anonim spunea...

iphone are sistem de operare adevarat nu jucarie de la Microsoft.

Gabriel Enea spunea...

Ma indoiesc. In afara de faptul ca e gandit pentru touch screens, in rest nu e cu nimic mai presus de Windows Mobile.
Asa ca chestie, pe un Windows Mobile poti rula orice software doresti, oricate browsere (IE, Opera, ..), pe cand pe iPhone esti limitat la un browser si face parte din politica Apple de a restrictiona concurenta...

Deci?